WELCOME

Εδώ οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την καλλίτερη δυνατή και πιό πρωτότυπη παρουσίαση ώστε η προβολή του προϊόντος τους να τυγχάνει real, on the go, dynamic, ready for sale, smart και συμφέρουσα για τους προτιμητές του. Το ιστολόγιο αυτό δημιούργησε η ανάγκη των καιρών και μπορούν να βρούν απάγκιο μόνο ποιοτικά, φερέγγυα, ειλικρινή και ευέλικτα προϊόντα, υπηρεσίες και θεσμοί περιφερείας μέχρι 150 χιλιομέτρων από την Αθήνα εγγυημένα από ειδικούς. Είναι ανοικτό όλο το 24ωρο και ανταποκρίνεται αμέσως στις εκκλήσεις σας μετά από την στοιχειώδη επεξεργασία. Καλή e-αντάμωση λοιπόν φίλοι μου.
Το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο είναι : novus.sales@gmail.com και το τηλέφωνό του 0030-6973021194 (Χρήστος Ρουμελιώτης)
Και μην ξεχνάτε: Πριν απομακρυνθείτε απο τo ιστολόγιο αυτό να ψηφίζετε. Πάντα θα υπάρχει ένα ενδιαφέρον και επίκαιρο θέμα.

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Μικροεκδρομές



Μπορεί λοιπόν εμείς ημέρα Κυριακή οχτώ Μάρτη να τραβήξαμε κατά την Ερέτρια να ανεβήκαμε στον Όλυμπο για να φωτογραφήσουμε την πεδιάδα της Αμαρύνθου και της Μαγούλας, να φωτογραφήσουμε και τα χαλάσματα και τις εκκλησιές, τις βουνοπλαγιές και τις νεροτριβές του Γέροντα και του Δίρφυ και να επιστρέψαμε στην Χαλκίδα μέσω Πισσώνα έχοντας αποτίσει και φόρο τιμής στον αδικοχαμένο λοχαγό (που το μνημείο του είναι λίγο πριν το ωραίο χωριό Πισσώνα) κάποιοι άλλοι πολύ καλά οργανωμένοι και εξοπλισμένοι τράβηξαν για την ωραία Στενή και τα ψητά της ! Ασφαλώς το Club των Rover θα έχει εγγράψει στην εκδρομική του ιστορία μια πλούσια και πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία, υπό την καθ-οδήγηση του ιδρυτού του κ. Γιαμαρέλου Παντελή ! Καλές εκδρομές πάντα λοιπόν !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου